Coliva, preparat de grau pentru pomeni si parastase

Coliva este un preparat de grau fiert amestecat cu zahar si cu nuci, ornat cu bomboane. Coliva se imparte la inmormantari si parastase, dupa ce este sfintita de catre preot. Graul simbolizeaza persoanele credincioase, zaharul reprezinta virtutile celor sfinti, iar nuca, victoria vietii asupra mortii. Coliva, inchipuie insusi trupul mortului, deoarece hrana principala a trupului omenesc este graul.

Servicii si produse funerare oferite de Agentia Casa Funerara N.F.R.: cruci de fier, coliva, jerbe, coroane funerare...

De peste 30 de ani alaturi de dumneavoastra, Agentia Casa Funerara N.F.R., firma de pompe funebre infiintata in anul 1976, va ofera o gama completa de servicii si produse funerare: jerbe, coroane funerare, cruci de fier, coliva, masini pentru transport funerar intern si international, imbalsamari, incinerari, sicrie de lux, etc.

Coliva, batiste, prosoape... Agentia Casa Funerara N.F.R., la dispozitia dumneavoastra non-stop

Preluam toate sarcinile aferente ceremoniei de inmormantare, punand la dispozitia dumneavoastra un set de produse specifice unui astfel de eveniment: de la medic constator al decesului, obtinerea certificatului de deces, pana la batiste, prosoape, coliva, colaci, sicrie, etc.

Prin toate aceste servicii si produse funerare oferite (coliva, colaci, sicrie de lux...) incercam sa alinam durerea familiei, sa oferim ajutor intr-un moment greu, plin de lacrimi si durere, dand dovada de respect si discretie.