Coroane funerare

Coroane funerare - Agentia Casa Funerara N.F.R. va ofera produse si servicii funerare complete

Disparitia unei persoane dragi este si va fi intotdeauna dificila. Agentia Casa Funerara N.F.R. preia toate sarcinile aferente ceremoniei de inmormantare, punand la dispozitia familiilor indurerate produse si servicii funerare complete : sicrie de lux, jerbe, coroane funerare, transport funerar intern si international, imbalsamari, incinerari, etc.

Coroane funerare... un ultim elogiu adus persoanei dragi

Moartea unui apropiat este un moment dureros si tragic. In astfel de momente triste ale vietii, coroanele funerare, aranjamentele florale reprezinta un mod delicat de a ne exprima sentimentele de regret pentru cele intamplate.

Indiferent de tipul, forma, marimea sau florile alese, coroanele funerare pot fi trimise familiei celui disparut. Trimiterea coroanelor funerare rudelor indurerate este un gest ce denota regret, durere, prietenie, suferinta si compasiune.

Coroane funerare si servicii complete non-stop

Pentru mai multe informatii privind oferta noastra de servicii si produse funerare (jerbe, coroane funerare, sicrie de lux, cruci din fier...), nu ezitati sa ne contactati! Suntem la dispozitia dumneavoastra oricand, 24h/24, 7 zile/saptamana.